У Рівненській області захистили бізнес-плани напередодні Дня підприємця

У Рівненській області захистили бізнес-плани напередодні Дня підприємця

05.09.15 14:40 0 568
4 вересня, у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості захищала свої бізнес-плани чергова група слухачів, які навчалися за напрямом «Підприємець-початківець». У програмі курсу чимало важливих для майбутніх бізнесменів тем: «Підприємництво та підприємці в Україні», «Основи управління власним бізнесом», «Маркетингова стратегія», «Основи ринкової економіки», «Правове регулювання підприємницької діяльності», «Основи обліку, оподаткування та звітність суб'єкта підприємницької діяльності», «Бізнес-планування».

Безробітні з Березнівського, Дубенського, Здолбунівського, Корецького та Рівненського районів планують займатися роздрібною торгівлею одягом, продовольчими товарами, запчастинами до мопедів та скутерів, розведенням кролів на сімейних міні-фермах, наданням послуг з ремонту та пошиття одягу, ремонту холодильного обладнання тощо.

Демобілізований учасник АТО Володимир Радіонов з Рівненського району пробуватиме започаткувати власну справу з роздрібної торгівлі мастильними матеріалами та засобами автохімії. Каже, що має певний практичний досвід, адже працював менеджером в одній із фірм, яка провадила діяльність за цим напрямом.

Березнівчанин Микола Власенко надаватиме дуже потрібні послуги із зрізання дерев. Теж має практичний досвід, частину інструментів, а виплата від служби зайнятості допоможе міцніше стати на ноги. Микола кілька років попрацював в системі районних електромереж, тож з практики роботи знає, скільки прикрощів завдають захаращені електродроти, аварійно небезпечні старі дерева. Оптимістично налаштований на розвиток своєї справи молодий чоловік подякував за потрібні знання та зазначив, що ще звертатиметься за консультаціями до викладачів.

Колектив Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вітає зі святом своїх випускників, які обрали собі нелегкий, але перспективний і потрібний країні шлях підприємництва, та партнерів - роботодавців, котрі сприяють професійному навчанню і створюють робочі місця! Вітаємо також із Днем підприємця викладачів, які допомагають безробітним опанувати основи бізнесу!

Наснаги вам, постійного розвитку, миру, добробуту і радості вашим родинам!

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Бійці загону територіальної ...

КОМЕНТАРІ