У Рівненській області героям-патріотам вічна шана

У Рівненській області героям-патріотам вічна шана

05.09.15 08:50 0 624
З метою утвердження патріотизму, моральності та формування загальнолюдських цінностей у молодого покоління, виховання молоді на засадах національної гідності та активної громадської позиції, в рамках всеукраїнської Акції патріотизму фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості провели урок для учнів 6-Б класу загальноосвітньої школи № 1 “Героям-патріотам вічна шана”.

У заході взяли участь 25 школярів та їх батьки, а героєм зустрічі був один із демобілізованих військовослужбовців, місцевий мешканець, який брав участь в АТО, Тарас Козодой.

Класний керівник Людмила Соболєва запропонувала учням висловити власну думку та виразити свої почуття, продовжуючи такий вислів: “Я люблю Україну, бо...”.

Дітлахи висловлювались по-різному, але всі підтримали слова учениці Анни Книшук, яка сказала: “Я люблю Україну, бо я тут народилася і це моя земля”.

З неприхованою цікавістю, навіть сердечним відношенням та захопленністю слухали учні військовослужбовця Тараса Козодоя. Одночасно Тарас закликав всіх до здорового способу життя, адже захисник Батьківщини має бути духовно багатою і фізично розвинутою людиною.

Мама однієї з учениць, а саме Любов Ошурко закликала усіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання героїв “Небесної сотні” та всіх, хто загинув на сході країни, захищаючи її, та запалила свічку, яка символізує “вічний вогонь”.

У ході заходу фахівець центру зайнятості Руслана Ярощук розповіла дітям про професію “військовослужбовця”, зазначивши: “Наразі, в рейтингу найбільш перспективних професій займає третє місце військовослужбовець, хоча, два роки потому ця професія належила до неперспективних професій взагалі. Але ми маємо зрозуміти те, що головним пріорітетом нашого життя є насамперед захист Батьківщини, тому ця професія сьгодні — це не тільки професія як така, але ще символізує ГІДНІСТЬ, МУЖНІСТЬ та ПАТРІОТИЗМ НАШОГО ВЕЛИКОГО НАРОДУ.

На завершення заходу всі присутні подякували гучними оплесками воїну Тарасу за мужність, виявлений героїзм та жертовність під час виконання свого громадянського та військового обов'язку.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькій області 3749 ...
Наступна новина: В Луцьку секретар міської ...

КОМЕНТАРІ