«Вінниччина - бізнес в центрі України» (+фото)

«Вінниччина - бізнес в центрі України» (+фото)

06.09.15 14:52 0 630
Під такою назвою 4 вересня в конференц-залі «Плеяда» проходив ІІІ Міжнародний інвестиційний форум. Організаторами Форуму виступили Вінницька обласна державна адміністрація та Вінницька обласна Рада.

Головною метою Міжнародного інвестиційного Форуму є розвиток регіонального, міжнародного співробітництва, презентація інвестиційного потенціалу Вінниччини, пошук бізнесових і приватних контактів, а також обмін досвідом, розвиток інвестицій і нових технологій.

Цьогоріч у Форумі взяли участь високоповажні гості – це 17 делегацій з 10 країн світу, з якими у Вінниччині налагоджені добрі партнерські стосунки:

• Генеральний Консул Республіки Польща в м.Вінниця

Томаш Олейнічак

• Делегація Посольства Грузії в Україні на чолі з Радником-Посланником Георгієм Закарашвілі.

• Перший радник Представництва Європейського Союзу в Україні Ніколас Бердж.

• Радник з економічних питань Посольства Румунії в Україні

Адріан Мірон.

• Торговий Радник Посольства Канади в Україні Клінтон Мартін

• Делегація Киргизької Республіки на чолі з Консулом Посольства в Україні Батирбеком Кадиркуловим

• Делегація Посольства Швеції в Україні на чолі з представником економічного відділу Посольства Олександром Машинцем

Представники регіонів - партнерів Вінниччини: делегація Сьвєнтокшиського воєводства Республіки Польща, делегація Лодзинського воєводства Республіки Польща та делегація Ясського повіту Румунії. А також делегації з семи районів Республіки Молдова: Дондюшанського, Резінського, Шолданештського, Сорокського, Окницького, Дубосарського, Флорештського.

З вітальним словом до учасників Форуму звернулись керівники області та міста.

Валерій Коровій, зокрема зазначив: «Наша команда мала жваву дискусію відносно доцільності проведення на Вінниччині подібного форуму, враховуючи ситуацію на Сході України. Але в ході цієї дискусії стало очевидним – якщо країна рухається вперед, якщо ми робимо кроки в напрямку розбудови конкурентної, європейської, креативної економіки, то форум такого рівня обов'язково має принести позитивний результат. Для цього ми і зібралися у цій залі».

Робота форуму проходила у формі дискусійних панелей:

перша панель - «Залучення інвестицій в аграрний та промисловий сектор Вінницької області» (модератор - Алла Власюк, фінансовий директор Промислової групи «Віойл»);

Друга панель - «Впровадження грантових проектів територіальними

громадами Вінниччини».

В перерві між панельними дискусіями відбулась прес-конференція голови облдержадміністрації, голови обласної Ради, в.о. міського голови, представників дипломатичного корпусу та офіційних делегацій.

На завершення роботи ІІІ Міжнародного інвестиційного форуму, голова ОДА Валерій Коровій подякував всім представникам міжнародних донорських організацій за сприяння в вирішенні нагальних питань територіальних громад та області в цілому і висловив впевненість у подальшій плідній співпраці.































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Прокуратура ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ