На Житомирщині міліція затримала рівненчан з майже кілограмом щойно видобутого бурштину

На Житомирщині міліція затримала рівненчан з майже кілограмом щойно видобутого бурштину

06.09.15 16:18 0 629
Автомобіль з двома жителями Рівненської області було виявлено в Олевському районі Житомирщини. Під час огляду машини правоохоронці вилучили близько 800 грамів сирцю сонячного каменя. За фактом порушення правил охорони або використання надр розпочато кримінальне провадження.

4 вересня неподалік с.Лопатичів Олевського району міжвідомча рейдова група правоохоронців виявила автомобіль ВАЗ-2109. У його салоні знаходились двоє чоловіків. Під час огляду автівки у багажнику міліціонери виявили та вилучили поліетиленовий пакет з камінням бурштину загальною вагою близько 800 грамів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що водієм та пасажиром ВАЗівки є 23-річні жителі Рівненської області. Для подальшого з'ясування усіх обставин їх обох разом з автомобілем було доставлено до Олевського райвідділку міліції.

У рамках розпочатого за фактом порушення правил охорони або використання надр (ч.2 ст.240 ККУ) кримінального провадження міліція встановлює обставини видобутку вилученого сонячного каміння.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ