У Рівненській області рятувальники проводять серед населення масово-роз’яснювальну роботу

У Рівненській області рятувальники проводять серед населення масово-роз’яснювальну роботу

06.09.15 10:15 0 569
05 вересня співробітники Рокитнівського районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини провели профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, а також недопущення травмування та загибелі на них людей. Рейдова група відвідала більше 100 осель у Рокитнівській сільській раді, в яких проживає майже 500 громадян.

Працівники Держслужби з НС нагадали селянам основні вимоги дотримання правил пожежної безпеки в побуті та порядок дій під час надзвичайних подій, перевірили протипожежний стан житлових будівель та господарчих споруд. Також рятувальники нагадали громадянам правила безпеки під час відпочинку на водних об’єктах та у лісових масивах.

Кожен громадянин отримав листівки та пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та в лісі, на водних об’єктах та при поводженні з вибухонебезпечними предметами.

«Проведення систематичної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед мешканців області – це одне з пріоритетних завдань нашої Служби, адже громадяни повинні добре розуміти, що дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності є головним чинником їх особистої безпеки та дозволяє вберегти майно, життя, своє здоров’я та близьких їм людей від надзвичайних подій», - зазначив начальник ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді в ДТП ...
Наступна новина: В Чернігівській області під ...

КОМЕНТАРІ