У Івано-Франківську стартували міжнародні змагання рятувальників-волонтерів

У Івано-Франківську стартували міжнародні змагання рятувальників-волонтерів

06.09.15 09:10 0 611
5 вересня в Івано-Франківську стартували змагання-маневри за Перший міжнародний Кубок добровольців (волонтерів) - медичних рятувальників Мальтійської Служби Допомоги.

У змаганнях беруть участь 12 команд мальтійців з Івано-Франківська, Львова, Києва, Польщі, Німеччини.

Учасників змагань привітали консул Республіки Польща у Львові, тренери, які навчали команди, представники мальтійського ордену з Польщі, представники медичного рятівництва Івано-Франківська та директор Карітасу Івано-Франківська.

З вітальним словом до мальтійців звернувся і заступник начальника Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Віталій Федунків.

У чотирьох пунктах Івано-Франківська, а саме - Площа Ринок, Вічевий Майдан, Парк Шевченка (біля пам’ятника Кобзареві) та міське озеро (біля пункту прокату човнів) актори імітують різні екстремальні ситуації, травми, ушкодження...

Команди мальтійських рятувальників, використовуючи спеціальне обладнання, намагаються швидко і якісно надати першу невідкладну допомогу потерпілим.

Змагання проходять у формі динамічного квесту. Кожне завдання оцінюється професійними суддями з країн Євросоюзу. Переможе та команда, яка найшвидше і без помилок виконає всі поставлені перед нею завдання.

Змагання-маневри проводяться в рамках програми розвитку Міністерства закордонних справ Польщі спільно з Мальтійською Службою та Мальтійським Орденом Польщі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Перелік об’єднаних ...

КОМЕНТАРІ