В Чернігівській області під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло 84-річного чоловіка

В Чернігівській області під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло 84-річного чоловіка

06.09.15 10:37 0 566
4 вересня о 10:24 у Козелецькому районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Набільське.

За 11 хвилин з м. Остер на місце події прибуло 2 відділення 7-го професійного пожежного посту. У цей час будівля була повністю охоплена полум’ям. Рятувальники одразу приступили до гасіння та о 12:50 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено - стіни. Під час розборки конструкцій вогнеборці виявили обгорілі останки 84-річного батька дружини господаря.

В ході розслідування з’ясувалося, що загиблий незадовго до виникнення пожежі спілкувався з сусідами та казав, що піде попити чаю, а вже через деякий час вони помітили, як палав дах та кімнати всередині оселі. Через свій вік чоловік дуже погано ходив, тому не зміг самостійно покинути помешкання. В осередку пожежі рятувальники виявили обгорілі остатки електричного чайнику. Ймовірніше за все причиною загоряння стало коротке замкнення застарілої електромережі.

Управління ДСНС України у Чернігівській області звертається до населення з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, що користуватися електричною мережею та приладами, які мають пошкодження категорично забороняється. Небезпечно підключати одночасно до однієї розетки велику кількість побутових електроприладів та залишати їх увімкненими без нагляду. Не можна замість заводських запобіжників використовувати так звані "жучки".

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ