Вінницька область: рятувальники дістали тіло людини з 12-метрової криниці

Вінницька область: рятувальники дістали тіло людини з 12-метрової криниці

06.09.15 15:34 0 708
04 вересня о 17:03 в службу порятунку Іллінецького району надійшло повідомлення про те, що у смт Дашів на вул. Пилипенка під час виконання земельних робіт, а саме: копання криниці, внаслідок обвалу ґрунту (піску) було засипано людину, яка не подає ознак життя.

На місце події було негайно направлено три відділення пожежно-рятувальних підрозділів з міста Іллінці, Гайсина та місцеву пожежну команду смт. Дашів.

З метою забезпечення безпеки проведення аварійно-рятувальних робіт до місця події направлено з Мобільно оперативну групу ГУ ДСНС України у Вінницькій області, КП «Вінницяводоканал» м. Вінниця автомобіль КАМАЗ з 2-ма трубами довжиною 9 м. та 6 м., діаметром 900 мм., та автокран ПП «Головченко» м. Іллінці.

Бійці ДСНС провели роботи з діставання чоловіка з колодязя та о 02 год. 32 хв. 05.09.2015р. тіло загиблого копача 1961р.н., мешканця Іллінецького р-ну с. Камяногірка. було підняте на поверхню.

Всього до аварійно-рятувальних робіт було залучено 18 чоловік особового складу, 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та автокран.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ