Угорська компанія «Evopro» презентувала на Вінниччині проекти пасажирських автобусів та тролейбусів (+фото)

Угорська компанія «Evopro» презентувала на Вінниччині проекти пасажирських автобусів та тролейбусів (+фото)

06.09.15 16:38 0 634
П'ятого вересня, в приміщенні облдержадміністрації відбулася зустріч керівництва області з представниками угорської компанії «Evopro».

Темою зустрічі була організація виробництва автобусів і тролейбусів з композитних матеріалів в м. Вінниці.

Участь у зустрічі взяли перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, а також керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Презентувати свій проект автобусів та тролейбусів на Вінниччині прибули стратегічний радник угорської компанії «Evopro» (багатопрофільний холдинг) Пал Сіракі та стратегічний радник «Evopro» Микола Ільчук.

Розпочинаючи презентацію Микола Ільчук зазначив, що ідея створення таких модернізованих транспортних засобів виникла з потреби громадян у комфортному пересуванню містом. Так, дані автобуси оснащенні всім необхідним для пересування, як звичайних пасажирів так і пасажирів з індивідуальними потребами.

В свою чергу Пал Сіракі за допомогою слайд-шоу продемонстрував присутнім проект автобусів. За його словами, модульні низькопольні автобуси з композитних матеріалів будуть на третину легше аналогів з корпусом з металу, що дозволяє економити паливо і знижує навантаження на дорожнє полотно. Пропонована технологія дозволяє збирати машини різної довжини, набираючи їх з модулів: переднього - з кабіною водія, заднього - з двигуном, модуля з дверима, пасажирського модуля, а також так званої «гармошки».

Керівники області висловили зацікавленість у даному проекті та зазначили на необхідності розгляду пропозиції щодо можливостей його реалізації в області.

В ході зустрічі учасники обговорили питання необхідності таких автобусів у м. Вінниці, а також питання необхідності окремих шкільних автобусів для підвозу учнів з різних районів області. Окрім того, присутні розглянули питання фінансування проекту в разі його впровадження на території Вінницької області, а також обмінялися контактами.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: У житомирському кінотеатрі ...

КОМЕНТАРІ