За субсидіями вже звернулося біля 11 тисяч чернівчан

За субсидіями вже звернулося біля 11 тисяч чернівчан

08.09.15 13:09 0 579
На 4 вересня 2015 року з заявами щодо оформлення субсидій до районних управлінь праці та соціального захисту населення звернулись 10806 чернівчан. В Шевченківському районі опрацьовано 88,6% звернень, в Першотравневому районі – 70,2% звернень, в Садгірському районі – 83,5% звернень.

Відмовлено в призначенні субсидій по місту у 546 випадках. Всього по місту опрацьовано 82,5% звернень, призначено субсидій в 77,5% звернень. Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга.

Міський голова Олексій Каспрук звернув увагу керівників районних у місті рад, управлінь праці та соціального захисту населення щодо більш оперативного вирішення питань нарахування субсидій мешканцям Чернівців.

«Чернівчани повинні звертатись за субсидіями, не очікуючи опалювального сезону. Для всіх, хто потребує субсидій, процедура звернення щодо їх нарахування максимально спрощена і всі працівники управлінь соціального захисту повинні працювати в посиленому режимі, аби чернівчани витрачали мінімум часу для заповнення декларацій та заяв» – сказав міський голова.

Всі, хто має право на отримання субсидії, можуть оформити її в районних управліннях праці та соціального захисту населення за місцем проживання.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Немецкая посуда для кухни
Наступна новина: У вихідні дні, на ...

КОМЕНТАРІ