В Чернівецькій області рятувальники провели інформаційно-показові заняття з правил безпеки для медиків

В Чернівецькій області рятувальники провели інформаційно-показові заняття з правил безпеки для медиків

08.09.15 15:09 0 605
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області в рамках співпраці з іншими установами часто проводять різноманітні профілактичні заходи щодо дотримання правил безпеки. Так, 7 вересня фахівці інженерно-інспекторського складу Хотинського районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інформаційно-показові заняття з правил безпеки для працівників Хотинської центральної районної лікарні. Всього на заході були присутні 38 медпрацівників.

На початку зустрічі рятувальники нагадали медикам про важливість щоденного дотримання правил безпеки в побуті, адже іноді найменша неуважність може призвести до трагічних наслідків. Особливу увагу рятувальники приділили роз’ясненню основних правила безпеки, яких необхідно дотримуватись у місцях з масовим перебуванням людей, яким є лікарня. «Дуже важливо, щоб у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події, обслуговуючий персонал лікарні не розгубився і знав що потрібно робити» – повідомили рятувальники.

Тому, щоб лікарі знали як діяти у разі пожежі, фахівці Хотинського районного Управління ДСНС показали як правильно користуватися вогнегасником. Для цього на території лікарні було організовано міні-пожежу, яку медпрацівники власноруч змогли ліквідувати за допомогою вогнегасника. Окрім цього, працівникам лікарні було вручено листівки та пам’ятки з правилами безпеки.

В свою чергу, лікарі говорили, що проведення таких занять є надзвичайно важливим. Завдяки таким заходам можна набути важливих знань та вміння правильно оцінити ситуацію, що дозволить зберегти життя і здоров’я людей.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі комісія ...
Наступна новина: Перистальтические насосы и ...

КОМЕНТАРІ