На Вінничині ми повинні бути впевнені,що маємо можливості,ресурси та волю захищати власні домівки і власну країну,- Валерій Коровій (+фото)

На Вінничині ми повинні бути впевнені,що маємо можливості,ресурси та волю захищати власні домівки і власну країну,- Валерій Коровій (+фото)

08.09.15 11:46 0 513
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій 7 вересня відвідав полігон поблизу міста Бердичів Житомирської області, де нині проходять командно-штабні навчання з територіальної оборони для військовозобов'язаних Козятинського району. Саме тут 260 мешканців району відпрацьовують навики стрільби.

Звертаючись до учасників командно-штабних навчань, керівник Вінниччини зазначив, що подібні заходи здійснюються насамперед задля готовності жителів регіону захищати свій дім та свою державу.

«Події, які, на превеликий жаль, відбуваються в нашій країні протягом півтора року, демонструють, що від кожного з нас залежить дуже багато. Вінницька область має особливе значення, адже межує на півдні з регіоном, який несе потенційну загрозу. І ми повинні бути впевненими в тому, що у випадку виникнення надзвичайної ситуації маємо можливості, ресурси, розуміння та волю захищати власну країну, власну землю та власні домівки», - наголосив Валерій Коровій.

Голова облдержадміністрації також відзначив, що нині триває другий етап командно-штабних навчань, та підкреслив: заходи, спрямовані на забезпечення територіальної оборони, вмонтовані у загальну систему оборони Вінницької області.

«В нас є підрозділ внутрішніх військ «Ягуар», в нас є військова частина 3008 Національної гвардії. Ми формуємо 59-ту бригаду в Гайсині, яка на проходить бойове злагодження на півдні країни, розгортаємо Могилів-Подільський прикордонний загін. І дуже важливо, що робота, яку ви проводите, - це системна робота в комплексі», - зауважив керівник регіону.

Під час відвідин полігону Валерій Коровій ознайомився з ходом навчань та поспілкувався з військовозобов'язаними, які проходять тут тренування.































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області до ...
Наступна новина: Волинська область: за ...

КОМЕНТАРІ