На Вінничині заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник прокоментував надзвичайну ситуацію,яка трапилась в Бершадському районі

На Вінничині заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник прокоментував надзвичайну ситуацію,яка трапилась в Бершадському районі

08.09.15 13:53 0 648
В ході щотижневої наради у голови облдержадміністрації заступник голови ОДА Василь Броварник інформував присутніх щодо роботи над наслідками надзвичайної ситуації, а саме буревію, що пройшов п'ятого та шостогр вересня поточного року.

Він повідомив, що внаслідок дощу та шквалистих поривів вітру в 21-му населеному пункті Бершадського району сталося знеструмлення електромереж. Загалом знеструмлено населені пункти ще в чотирьох районах області: Чечельницькому, Чернівецькому, Томашпільському та Погребищенському.

Однак найбільше проблем в двох районах, а саме в Бершадському та Чечельницькому районі.

Внаслідок надзвичайної ситуації було відключено 267 трансформаторних підстанцій, 24 опори під 10 кВт було повалено. 917 житлових будинків приватного сектору було пошкодження дахів також є пошкодження і в сільськогосподарських підприємствах, повалено більш ніж 200 дерев, одна людина травмована але не суттєво.

До ліквідації аварії було залучено 125 людей та 23 одиниці техніки на постійному

На роботи ще проводяться в Бершадському районі та 13 пунктах з яких 2 населені пункти без електроенергії та чотири частково без електроенергії.

Наразі, головами сільських рад проводиться додаткове обстеження постраждалих будівель, а це приблизно 7 тис. м2 шиферу.

Заслухавши вищевикладену інформацію, Валерій Коровій дав доручення відповідним структурам провести засідання комісії та уточнити, яка саме допомога необхідна.

За його словами, обласна влада всіляко сприятиме усуненню наслідків буревію, але дана робота повинна бути симетричною: «Тобто ми повинні бачити, що в районі також проводиться оперативна робота щодо ліквідації даної ситуації».

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дома из SIP панелей - ...
Наступна новина: Какая бывает мебель в офис?

КОМЕНТАРІ