На Вінничині у Головному управлінні ДСНС відбулася семінар-нарада з працівниками профілактичного блоку

На Вінничині у Головному управлінні ДСНС відбулася семінар-нарада з працівниками профілактичного блоку

08.09.15 14:24 0 600
7 вересня в Головному управлінні ДСНС у Вінницькій області відбулися навчально-методичні збори з головними державними інспекторами з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки районів (міст) області.

Офіцерський склад, який прибув на збори, серед інших питань розглянув останні зміни у законодавстві у питаннях пожежної та техногенної безпеки. Фахівці обласної прокуратури почули роз’яснення фахівців Відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС у Вінницькій області щодо основних вимог Закону України від 14.10.2014р. № 1700/7 «Про запобігання корупції». На зборах також обговорювалися проблеми створення та функціонування у регіоні місцевих пожежних команд та облаштування на об’єктах різних форм власності систем раннього виявлення загорань.

Очільник обласного відомства полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук зазначив, що основним завданням інспекторського складу служби «101» є наполеглива профілактична робота, у тому числі що стосується навчання громадськості основам цивільного захисту та щоденна співпраця із засобами масової інформації

У ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі дільничні ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ