На Вінниччині проводяться заходи з добору претендентів для роботи в патрульній службі Національної поліції України (+фото)

На Вінниччині проводяться заходи з добору претендентів для роботи в патрульній службі Національної поліції України (+фото)

08.09.15 09:53 0 630
Про це йшлося 7 вересня на прес-конференції, яка проходила в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за участю в.о. начальника УМВС України у Вінницькій області Олександра Глянька та начальника управління організації заходів цивільного захисту взаємодії з правоохоронними органами і оборонної роботи Департаменту цивільного захисту ОДА Юрія Мельника.

«Вже у січні 2016 року на вулиці Вінниці вийдуть 260 патрульних поліцейських,- повідомив Олександр Глянько,- Набір кандидатів до нової патрульної поліції міста Вінниці триватиме до 28 вересня, після чого усі претенденти на службу пройдуть жорсткий конкурсний відбір».

Посадовець запевнив, що корупційна складова у відборі кандидатів повністю виключена, оскільки усі анкети претендентів в електронному вигляді надсилатимуться до Києва, де і проходитиме відбір. На час навчання курсанти будуть забезпечені гуртожитком, а після складання випускних іспитів отримають сучасну зброю, близько 20 нових патрульних машин та заробітну платню у 3-4 рази вищу, ніж нинішні працівники міліції.

На кожне місце в новій поліції Вінниці очікується близько 20 кандидатів.

За словами в.о. начальника УМВС України у Вінницькій області, впродовж першого дня прийому, заявки до нової патрульної поліції подали 1438 претенденти. Із них 70 % подали анкети онлайн.

Більшість бажаючих служити в новій поліції — чоловіки. На їхня частка складає 67 %, 58 % кандидатів на службу в патрульній поліції мають вищу освіту. Із загальної кількості, 6,6 % заявок, подали діючі працівники міліції.

«Нова поліція має стати дзеркалом влади,- додав начальник управління організації заходів цивільного захисту взаємодії з правоохоронними органами і оборонної роботи Департаменту цивільного захисту ОДА Юрій Мельник.- Вже в перший день подання заяв я був приємно вражений чергою молодих людей, які справді хочуть щось змінювати в країні».

Подальший процес підготовки нових патрульних поліцейських, на думку посадовця, значною мірою залежатиме від взаємодії усіх структур, задіяних в навчальному процесі: перевірці знань та фізичної підготовки претендентів, матеріальному забезпеченні нового підрозділу.

Юрій Мельник зазначив, що керівництво області забезпечить належну підтримку в організації функціонування у Вінниці нової патрульної служби.

Інформацію для бажаючих подати заявку до нової патрульної поліції надаємо за матеріалами веб-сайту УМВС України у Вінницькій області:

Пункт прийому анкет розташований в приміщенні обласної філармонії «Плеяда» (вул. Хмельницьке шосе,7). Бажаючі особисто подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися за вказаною адресою щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00. При собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

Заповнити онлайн-анкету та детальніше ознайомитись із умовами конкурсу можна насайті www.mvs.gov.ua або за телефоном «гарячої лінії» — (0432) 59-41-41.

Вимоги до кандидатів:

- прагнення до якісних змін;

- вік від 21 до 35 років;

- повна загальна середня або вища освіта;

- наявність посвідчення водія категорії В;

- відсутність судимості;

- вільне володіння українською мовою;

- фізичне здоров'я та моральна стійкість.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ