На Вінниччині відбувся круглий стіл з теми «Дерегуляція проти корупції: у сфері цукрової галузі» (+фото)

На Вінниччині відбувся круглий стіл з теми «Дерегуляція проти корупції: у сфері цукрової галузі» (+фото)

08.09.15 16:04 0 612
В Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему «Дерегуляція проти корупції: цукрова галузь». У якому взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку Микола Неїлик, головний спеціаліст департаменту продовольства Мінагрополітики України Тетяна Стародуб, голова ГО Agro.ReformsUA, радник Мінагрополітики України Олена Проценко, експерт з аграрного права Дмитро Сімашко та представники цукрових заводів.

Захід організовано ГО Agro. ReformsUA спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Держрибагенством України у рамках проекту «Дерегуляція проти корупції».

В ході прес-конференції було проаналізовано та систематизовано проблеми надмірної зарегульованості, з якими зіштовхується малий та середній бізнес, з метою вироблення дієвих механізмів спрощення умов ведення бізнесу та впровадження відповідних дерегуляційних ініціатив.

«Ми зібралися обговорити пропозиції до проекту з представниками малого та середнього бізнесу регіону. Головна мета - покращити розвиток у веденні бізнесу та експортний потенціал цукрової галузі. А також щоб ви допомогли визначити, що потрібно змінити у дозвільних документах їх обмеження, процедури, які потрібно спростити для покращення умов ведення бізнесу» - зазначив Дмитро Сімашко.

В свою чергу Тетяна Стародуб відзначила - «Це 8 круглий стіл який проводиться за ініціативи Мінагрополітики за участю представників бізнесу, місцевих органів самоврядування, громадськості. Мета заходу - отримати зворотній зв'язок. Щоб ви нам надавали свої пропозиції, своє бачення в тих реформах які відбуваються в аграрному секторі. Ключовим завданням Міністерства є налагодження ефективних комунікацій з бізнесом, щоб були поєднані інтереси держави та бізнесу - допомагати, а не заважати, саме головне. При цьому підтримувати та пам'ятати вітчизняного товаровиробника. Мінагрополітикою активно здійснюється робота у цьому напрямку, який втілюється в запропонованих законопроектах. Спрощено до 50 відсотків регулюючих процедур, 14 ветеринарних свідоцтв,

сертифікатів, 6 ліцензій, створено умови для економії суб'єктами господарювання до 5 мільярдів гривень».

Учасники «круглого столу» активно долучились до обговорення важливого для Вінницької області питання.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У с. Кам’яниця ...
Наступна новина: Торгове обладнання - ...

КОМЕНТАРІ