В Закарпатській області міжнародний фестиваль телевізійних і радіо програм для національних меншин „Мій рідний край”

В Закарпатській області міжнародний фестиваль телевізійних і радіо програм для національних меншин „Мій рідний край”

08.09.15 14:53 0 571
Сімнадцятий рік поспіль на базі Закарпатської ОДТРК (ТИСА-1) проводиться Міжнародний фестиваль телерадіопрограм для національних меншин „Мій рідний край”.

Організаторами згаданого форуму виступають Державний комітет телебачення і радіомовлення України, Закарпатська обласна державна телерадіокомпанія, Закарпатська обласна державна адміністрація . Партнер фестивалю – українське представництво компанії SES Astra АВ в Україні.

XVІІ-ий Міжнародний телерадіофестиваль для національних меншин „Мій рідний край” розпочинає свою роботу з 09 по 12 вересня 2015 року на базі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» (Ужгородський район, с. Кам'яниця).

У фестивалі попередньо підтвердили свою участь українські регіональні та закордонні телерадіокомпанії. Зокрема, учасниками ХVІІ-го Міжнародного фестивалю телевізійних і радіопрограм для національних меншин "Мій рідний край" стали: Україна, Румунія, Словаччина, Угорщина, Німеччина, Сербія, Австрія, Швеція.

Для конкурсного перегляду на представлено 70 телевізійних робіт студій України, Словаччини, Угорщини, Румунії, Сербії, Австрії та 42 радіопрограми України, Румунії, Угорщини, Словаччини, Сербії, Німеччини.

Протягом двох днів (з 09.09.14 по 10.09.14) триватиме робота міжнародного журі.

Під час фестивалю проводитимуться численні майстер-класи, обмін досвідом закордонних та українських ЗМІ, перегляд фільмів, заплановані екскурсії для ознайомлення з краєм, а також проведення кулінарного конкурсу «Етно-казанок».

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Вінничина: прогноз ...

КОМЕНТАРІ