Закарпаття: область розподілила додатковий фінансовий ресурс

Закарпаття: область розподілила додатковий фінансовий ресурс

08.09.15 11:26 0 606
Протягом липня-серпня 2015 року в області розподілено додатковий фінансовий ресурс у сумі 273,1 млн.грн., отриманий в результаті перевиконання доходів загального фонду місцевих бюджетів. Із зазначеної суми на оплату праці з нарахуваннями працівникам бюджетних установ спрямовано 38,8 млн.грн., або 14,2 відс. загального обсягу розподілених коштів, на медикаменти та продукти харчування – 8,6 млн.грн. (3,1 відс.), на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 16,4 млн.грн. (6,0 відс.), на інші видатки – 55,9 млн.гривень. Значний обсяг коштів спрямовано на капітальні видатки – 153,5 млн.грн., з яких виділялись кошти на погашення кредиторської заборгованості, яка рахувалась на 1 січня 2015 року.

Зокрема в обласному бюджеті отриманий від перевиконання доходів додатковий фінансовий ресурс розподілено у обсязі 21,0 млн. гривень.

Із цієї суми 9,5 млн.грн., або 45,2 відс. передано в райони для здійснення капітального та поточного ремонту автодоріг. Також для окремих районів передбачено іншу дотацію у обсязі 3,1 млн.грн. для забезпечення видатків на оплату праці з нарахуваннями працівникам бюджетних установ.

Для співфінансування до державного фонду регіонального розвитку спрямовано 1,8 млн.грн., з яких 0,4 млн.грн. – спрямовано у Воловецький район для об'єктів освіти, охорони здоров'я і культури та 1,4 млн.грн. – для реконструкції будівлі обласного центру нейрохірургії та неврології.

Для проведення ремонтно – реставраційних робіт обласної філармонії виділено 1,0 млн.гривень.

Для утримання установ, які фінансуються з обласного бюджету та для виконання обласних програм передбачено 5,6 млн.гривень.

Департамент фінансів облдержадміністрації

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 8 вересня о 9:00 в ...
Наступна новина: У Рівненській області до ...

КОМЕНТАРІ