В Закарпатській області бійці ДСНС врятували житловий будинок від знищення вогнем

В Закарпатській області бійці ДСНС врятували житловий будинок від знищення вогнем

08.09.15 09:00 0 603
7 вересня до берегівських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу. Як з'ясувалось, загорання виникло у прибудові до житлового будинку (котельні) на вулиці Баттяні, що у місті Берегово. Відповідне повідомлення до рятувальників надійшло об 11:01 від господарів даного домоволодіння. Вони, побачивши, що із споруди виривається полум'я та клубки диму, відразу повідомили вогнеборців та до їх прибуття намагались самотужки загасити загорання підручними засобами.

Для ліквідації загорання було направлено чергове відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС, не гаючи часу, взялися до ліквідації вогню, який загрожував перекинутись на житловий будинок. І вже об 11:10 їм вдалося локалізувати загорання та майже через півгодини (об 11:43) повністю його ліквідувати. Наслідком пожежі стало знищене покриття прибудови на площі 30 кв. м та перекриття площею 20 кв. м. Також було пошкоджено частину домашнього майна, що знаходилось всередині споруди. Орієнтовний збиток становить 15 тисяч гривень.

До появи вогню у будівлі швидше за все призвела необережність самих власників, адже поруч із увімкненою газовою плитою, вони залишили рушник. Останній, напевно, і загорівся.

З огляду на це, закарпатські рятувальники закликають громадян бути уважними та обережними у поводженні з вогнем. Будьте пильні та не залишайте без нагляду працюючими електропобутові та газові прилади.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ