На Хмельниччині рятувальники підсумували свою роботу за 8 місяців поточного року

На Хмельниччині рятувальники підсумували свою роботу за 8 місяців поточного року

08.09.15 08:06 0 532
7 вересня відбулася підсумкова нарада Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. Під головуванням очільника служби порятунку Хмельниччини Едуарда Братко були підбиті підсумки роботи Головного управління ДСНС України регіону та підпорядкованих підрозділів за вісім місяців поточного року.

У заході взяв участь керівний склад Головного управління, начальники міських, районних секторів, державних пожежно-рятувальних загонів, частин та аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Передувала засіданню щемлива подія – на заслужений відпочинок проводили Івана Степановича Козійчука, колишнього начальника 3-го ДПРЗ м. Нетішин, який віддав службі більше 34 років свого життя. Звертаючись до вже колишнього рятувальника, Едуард Братко подякував йому за віддану працю і поставив до прикладу усім присутнім таку вірність обов’язку, а також вручив квіти й пам’ятний подарунок та побажав гарного здоров’я.

Також присутні були ознайомлені із новими кадровими призначеннями.

Відкриваючи засідання, Едуард Братко зауважив, що завдання, покладені на Головне управління та підпорядковані підрозділи Державною службою України з надзвичайних ситуацій, були успішно виконані, а також забезпечено належне реагування на всі надзвичайні події, що виникли на території області. Він наголосив і на проблемних питаннях у роботі окремих районних підрозділів, існуючих недоліках та необхідності їх усунення.

Також розглядалися питання стану організації служби та реагування на надзвичайні ситуації, зокрема про роботу газодимозахисної служби, стан протипожежного водопостачання та функціонування місцевої пожежної охорони. Не залишилися поза увагою і питання щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд.

Особлива увага була приділена організації належного та своєчасного виконання заходів з енергозбереження під час підготовки підрозділів до опалювального сезону 2015-2016 років та забезпечення засобами індивідуального захисту для безпечної роботи рятувальників під час ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру.

Підбиваючи підсумки колегії, начальник Головного управління Едуард Братко окреслив основні завдання, які стоять перед Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Головним управлінням до кінця року.

ГУДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ