В Житомирській області за добу рятувальники ліквідували 3 займання в господарчих будівлях

В Житомирській області за добу рятувальники ліквідували 3 займання в господарчих будівлях

08.09.15 08:01 0 558
6 вересня о 20:30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарчій будівлі, що розташована в с.Тетерівка Житомирського району.

Власниця розповіла, що їй зателефонувала сусідка і повідомила що в неї горить літня кухня. На момент займання господиня знаходилась в будинку. Вибігши на двір вона попобачила вогонь на даху споруди. Жінка одразу зателефонувала рятувальникам і підручними засобами почала гасити полум’я.

Завдяки їх злагодженим діям о 20:51 пожежу було локалізовано, а о 22:35 – остаточно ліквідовано. Також фахівці ДСНС не допустили поширення вогню на сусідню господарчу будівлю, що знаходилась на відстані близько 1,5 м від осередку займання. Внаслідок пожежі знищено покрівлю літньої кухні.

Попередньо встановлено, що загоряння сталось через неправильне влаштування димаря. В літній кухні на твердопаливній плиті господиня сушила фрукти. Через відсутність протипожежної розділки сталось горіння дерев’яних конструкцій стелі, що призвело до подальшого розвитку пожежі.

Загалом, за минулу добу рятувальниками ліквідовано ще 2 загоряння в господарчих будівлях в Брусилівському та Олевському районах.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Грузоперевозки: как ...
Наступна новина: ДСНС України вкотре ...

КОМЕНТАРІ