В Житомирській області рятувальники деблокували трьох постраждалих чоловіків з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля

В Житомирській області рятувальники деблокували трьох постраждалих чоловіків з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля

08.09.15 09:56 0 561
7 вересня о 01:48 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у ДТП, що сталося на одному з перехресть районного центру. До служби порятунку «101» зателефонували медики.

По прибуттю чергового караулу бійців ДСНС до місця виклику було встановлено, що 25-річний водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», не впоравшись з керуванням, здійснив лобове зіткнення з недіючою будівлею колишнього сільгосппідприємства. Також всередині легковика знаходилося ще троє пасажирів-чоловіків: 1986, 1987 та 1989 років народження, яким була необхідна допомога – їх затисло понівеченими металевими конструкціями легковика.

Рятувальники, за допомогою гідравлічних інструментів, деблокували пасажирів з понівеченого авто та передали їх до рук медиків. Постраждалих було доставлено до Володарськ-Волинської центральної районної лікарні з травмами різного ступеню важкості.

Наразі, двоє постраждалих знаходяться у хірургічному відділенні місцевої ЦРЛ у стані середнього ступеню важкості. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує. Ще один чоловік, після медичного обстеження, від подальшої госпіталізації відмовився.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ