У Рівненській області день відкритих дверей на автомийці

У Рівненській області день відкритих дверей на автомийці

08.09.15 09:58 0 653
З нагоди відзначення Дня підприємця в Кузнецовському міському центрі зайнятості провели Тиждень роботодавця, в рамках якого відбулися різноманітні профорієнтаційні заходи: День відкритих дверей на виробництві, профорієнтаційні бесіди, семінари, зустрічі та інші.

Розпочався Тиждень проведенням для учнівської молоді Дня відкритих дверей на виробництві у фізичної особи-підприємця Анатолія Леська. Метою заходу стало ознайомлення підлітків з професією машиніста мийних машин безпосередньо на робочому місті, викликання в них зацікавленості до робітничих професій.

Зробити правильний трудовий вибір означає знайти професію, яка подобається, відповідає здібностям, знанням, стану здоров'я, має попит на ринку праці та буде актуальною в майбутньому. Тому, обираючи професію, потрібно ознайомитись з інформацією про неї та визначити “свою” сферу діяльності. Фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості всіляко допомагають учнівській молоді знайти саме свій фах, а за допомогою Днів відкритих дверей на виробництві можна наживо познайомитися з тою чи іншою професією, поставити запитання роботодавцю, відчути на собі, як це — шукати роботу?

А.Лесько презентував свою автомийку, визначив необхідні професійні вимоги, які потрібні для виконання роботи на належному професійному рівні, якісно і вчасно.

У заході взяли участь лише дівчата, тож першим запитанням було: “А це чоловіча робота чи жіноча?” На що пан Анатолій відповів: “У професії немає статі, не важливо хто її виконує, аби якісно та швидко. Від цього залежить чи задоволений поїде від нас клієнт та яку заробітну плату отримає працівник. Роботу виконувати потрібно із задоволенням та мати до неї хист: жінки можуть добре, наприклад ремонтувати машини, а чоловіки не гірше робити зачіски або куховарити.”

На завершення школярі зазначили, що зустріч із фахівцями служби зайнятості була для них корисною та своєчасною, адже вибір професії – перше самостійне рішення в житті молодої людини, яке вона має прийняти, спираючись на компетентні поради.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ