Рівненщина:

Рівненщина: "Веб-дизайн - перспективно",- упевнені випускники центру профтехосвіти служби зайнятості

08.09.15 13:44 0 642
3 вересня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завершила навчання група слухачів, які упродовж трьох місяців підвищували кваліфікацію за напрямом «Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла». Безробітні, спрямовані центрами зайнятості Рівного, Івано-Франківська, Чернівців та Ківерців Волинської області, упродовж трьох місяців успішно опанували програму та на підсумковому іспиті продемонстрували результати своєї роботи.

За словами викладача Олександра Харченка, група досить сильна і здатна самостійно розробляти веб-сторінки на замовлення роботодавців. Він відзначив проекти, творці яких потрудилися найбільше. Це роботи Оксани Шворобей (сайт дизайн-салону «Фіона»), Ольги Сушкової (сайт-візитка розробника мобільних ігрових додатків), Андрія Жука (розроблений за флеш-технологіями анімований сайт «Бджільництво за кордоном»). Високі оцінки отримали також роботи Віктора Остапчука та Юлії Артюшової. Незабаром повноцінно запрацюють сайти магазину елегантного жіночого одягу Марії Васильчук та підліткового клубу «Омега» для любителів авіамоделювання Руслана Мосієвича. Має певний досвід у розробці під реальне замовлення односторінкових сайтів з продажів Світлана Панчук.

Слід зазначити, що майже усі слухачі цієї групи спробували адаптувати свої розробки для використання їх у смартфонах та планшетах. Це теж новий крок уперед в уміннях випускників.

Олександр Харченко відзначив також наполегливість і цілеспрямованість Валентина Івасюка з Чернівців, котрий, маючи мінімальний багаж знань, під час курсів зумів розробити реальний веб-сайт із хорошим функціоналом та цікавим дизайном для свого канадського товариша-музиканта, який має приватну школу для навчання грі на саксофоні та гітарі.

Наполегливо працював над своєю метою – створенням сайту для громадської організації «Україна - моя сім'я» Олексій Лагодич, який переїхав на Рівненщину з Донецької області, переживши перед цим багато незгод і подій, про які він воліє забути назавжди. Він розповів, що працюватиме над розширеною версією сайту, аби переселенці мали більше корисної інформації, можливостей для спілкування та висловлення своєї думки.

Випускники курсів вважають, що веб-дизайн – це перспективна сфера діяльності, потреба у послугах таких фахівців зростає, але й вимагає постійної роботи над собою.

Заступник директора Рівненського ЦПТО ДСЗ з методичної роботи Оксана Зигалова, звертаючись перед врученням посвідчень до випускників, попросила їх висловити свої зауваження та побажання щодо вдосконалення навчального процесу і навчальної програми, а також побажала їм наснаги у професійному вдосконаленні, замовників на їхню працю та мирних щасливих днів.

Якщо ви хочете працювати в ІТ-сфері, опанувати сучасну перспективну професію чи підвищити свою кваліфікацію, мрієте стати упевненим веб-майстром, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. (0362)68-37-95).

Більше інформації – на сайті www.rcpto.org.ua

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі завершили ...
Наступна новина: Волинь: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ