У Рівненській області проведено Тиждень підприємця

У Рівненській області проведено Тиждень підприємця

08.09.15 14:40 0 594
Закінчився Тиждень підприємця, який був організований та проведений спеціалістами Дубенського міськрайонного центру зайнятості. У період з 31 серпня по 4 вересня з метою інформування про попит і пропозиції робочої сили, основні напрями і результати діяльності служби зайнятості, формування активної поведінки громадян на ринку праці та позитивної громадської думки, посилення соціального діалогу в сфері зайнятості проведено низку заходів.

Були організовані семінари, круглий стіл, День відкритих дверей тощо. Серед учасників крім фізичних осіб-підприємців до заходів були залучені представники органів місцевого самоврядування, соціальні партнери, інспектор з праці. Спеціалісти служби зайнятості розповіли присутнім про широкий спектр послуг, а саме: вирішення кадрових питань шляхом укомплектування вакансій; умови працевлаштування соціально-незахищених осіб та осіб з обмеженими фізичними можливостями; професійне навчання безробітних для потреб ринку праці; підвищення кваліфікації та інші. Роботодавців поінформували стосовно термінів та умов подання статистичної звітності.

Приватних підприємців, які тривалий час тісно співпрацюють з центром зайнятості, за особистий внесок у розвиток підприємництва та з нагоди Дня підприємця відзначили подяками директора обласного центру зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Головному ...
Наступна новина: В Луцьку робоча група ...

КОМЕНТАРІ