Рівненські міліціонери від волонтерів отримали безпілотник

Рівненські міліціонери від волонтерів отримали безпілотник

08.09.15 16:48 0 622
Рівненські волонтери подарували місцевим правоохоронцям безпілотний літальний апарат. Міліціонери вже його випробували і готові використовувати під час виконання службових обов'язків на Сході України.

Волонтери з власної ініціативи доклали максимум зусиль до вдосконалення конструкції літального апарату, адже на він вкрай необхідний на Сході країни. Аби встановити місця розташування ворога, міліціонери Рівненщини матимуть змогу використати цей безпілотник. Щоб ним правильно управляти, декілька правоохоронців пройшли відповідні курси навчання. І вже днями випробували літальний апарат на практиці.

-На комп'ютері задається курс, за яким необхідно обстежити місцевість, - розповів один із співробітників міліції. – Спостерігаючи за маршрутом польоту, можливо відразу ж чітко роздивитися місцевість. Окрім того, що апарат фотографує, він ще й здійснює відеозйомку.

Начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов висловив слова вдячності волонтерам, які надали рівненським міліціонерам таку вкрай необхідну допомогу для укріплення матеріально-технічної бази УМВС.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині активно ...

КОМЕНТАРІ