Жителю Житомирщини оголошено про підозру у вбивстві літньої пенсіонерки

Жителю Житомирщини оголошено про підозру у вбивстві літньої пенсіонерки

08.09.15 08:33 0 603
37-річний чоловік позбавив життя 73-річну жительку селища Брусилова, чиє тіло з ознаками насильницької смерті було виявлено у липні п.р. Нині затриманого взято під варту. Досудове розслідування триває.

Про загиблу стареньку, виявлену за місцем проживання у селищі Брусилові, до міліції повідомила її сусідка. Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, зафіксувала під час огляду тіла пенсіонерки ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, що вказували на насильницький характер смерті жінки. Останнє було підтверджено і проведеною судово-медичною експертизою.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тож правоохоронці розпочали проведення комплексу необхідних слідчо-розшукових заходів, направлених на встановлення обставин смерті пенсіонерки та причетних до тяжкого злочину осіб.

Під час розкриття тяжкого злочину міліція розглядала декілька версій можливого розвитку подій. Відтак, збираючи необхідну інформацію, правоохоронці опитали максимум осіб з числа родичів загиблої, її сусідів та інших.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС Житомирщини Віктор Бугира, у результаті проведених заходів правоохоронці затримали раніше судимого 37-річного жителя Брусилівського району. Його причетність до вбивства підтверджується низкою речових доказів, у тому числі вилучених міліцією у помешканні пенсіонерки під час огляду місця події.

Нині затриманому офіційно оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Усі обставини з'ясовуються у ході подальшого досудового розслідування.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Підвіконня зі штучного ...

КОМЕНТАРІ