В Луцьку на нараді в облдержадміністрації розглянули ситуацію навколо призначення житлових субсидій

В Луцьку на нараді в облдержадміністрації розглянули ситуацію навколо призначення житлових субсидій

08.09.15 12:15 0 532
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська.

Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець проаналізувала початок нового навчального року. За її словами, нині в області працює 751 школа. До першого класу вступили 15 354 дітей. Загалом, загальноосвітні навчальні заклади у цьому навчальному році відвідуватиме 128,3 тисячі учнів.

Крім того, 38,5 тисяч дітей відвідують дошкільні навчальні заклади. За її словами, на жаль, усім дітям у ДНЗ не вистачає місць, а тому важливим є питання відкриття додаткових груп.

Обговорили під час наради й стан призначення житлових субсидій. Директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод зауважила, що в області уже є 78 тисяч заяв на призначення субсидій. Крім того, 17 тисяч квартиронаймачів мають нульову субсидію, адже в літній період вони платять малу суму за комунальні послуги. Проте, з початком опалювального сезону, коли платежі будуть більшими, субсидія їм нараховуватиметься.

На оперативній нараді розглянули й питання заборогованості із заробітної плати, початок виборів до місцевих органів влади, про рух коштів на казначейських рахунках тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кадрові зміни
Наступна новина: Закарпаття: чергову акцію ...

КОМЕНТАРІ