В Луцьку на вулиці Крилова відновили мощення дороги та тротуарів

В Луцьку на вулиці Крилова відновили мощення дороги та тротуарів

09.09.15 15:02 0 614
Розпочавши ремонт вулиці Крилова, будівельники виявили старе польське мощення дороги, так звану шашку Терлінського, якою була викладена вулиця ще за Польщі.

Тоді Луцький міський голова Микола Романюк доручив директору департаменту житлово-комунального господарства Івану Кубіцькому максимально зберегти частину дороги, яка є частинкою нашої історії.

Нещодавно працівники підприємства “БетонБрукСервіс”, які виконували роботи, завершили ремонт вулиці Крилова.

Так, мощення проїзджої частини вулиці практично повністю зробили з шашки Терлінського.

Тротуари виклали з сучасної бруківки у стилі української вишиванки. Особливими є й накриття оглядових колодязів каналізаційних та інженерних мереж. На них зображена В'їзна вежа Луцького замку.

Також у найближчі дні розпочнуться ремонтні роботи на вулиці Лютеранській, яка знаходиться у Старому місті. Тут щодень проходить багато лучан та гостей міста. На цій вулиці знаходиться один з туристичних об'єктів — Будинок скульптора Миколи Голованя.

Розроблено проект капітального ремонту дороги та тротуарів на вулиці Лютеранській. Згідно з ним, передбачено переукладання існуючого дорожнього покриття з бутового каміння. Буде відновлено й тротуарне покриття, викладено бруківку.

Роботи тут теж виконуватимуть працівники підприємства “БетонБрукСервіс”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: На Львівщині міліція ...

КОМЕНТАРІ