Волинська область: рятувальники провели роз’яснювальну роботу та оновили стенди з правил безпеки у місцях масового перебування людей

Волинська область: рятувальники провели роз’яснювальну роботу та оновили стенди з правил безпеки у місцях масового перебування людей

09.09.15 13:12 0 554
8 вересня на території міста Ківерці Волинської області співробітники місцевого підрозділу ДСНС, у тому числі й вільний від чергування особовий склад, провели профілактично-роз’яснювальну роботу серед мешканців районного центру. Просвітницькі заходи відбулися на базі освітніх установ. Крім того, рятувальники здійснили подвірні обходи, навчаючи правил безпеки громадян безпосередньо за місцем проживання.

Важливу увагу вони приділили роз’ясненню основ цивільного захисту. Зокрема, закликали мешканців міста бути особливо пильними під час знаходження вибухонебезпечних предметів: не зачіпати підозрілі знахідки, а одразу ж звертатися до фахівців-піротехніків за номером «101».

Під час рейду фахівці Служби порятунку «101» інформували громадян про порядок дій на випадок виникнення різних надзвичайних ситуацій різного характеру, у тому числі як діяти в умовах артобстрілів, під час терористичної загрози та в умовах, наближених до воєнних.

Щоб громадяни краще засвоїли основні постулати безпеки, рятувальники роздали їм тематичні листівки. Друковану продукцію про порядок дій населення при виявленні вибухонебезпечних предметів, при загрозі терористичних актів, при бойових діях, щодо дій населення на випадок інших надзвичайних ситуацій розклеїли на дошках для оголошень, а також розмістили у салонах позаміського транспорту, що курсує між містом Ківерці та обласним центром, та оновили стенди на території автовокзалу.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Рівненська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ