В Житомирській області виявлено та знищено 4 одиниці вибухонебезпечних предметів

В Житомирській області виявлено та знищено 4 одиниці вибухонебезпечних предметів

09.09.15 13:42 0 533
7 вересня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини проведена робота по знищенню 4-х одиниць вибухонебезпечних предметів виявлених у лісосмузі, поблизу села Яструбенька Брусилівського району. Місцевий житель, знаходячись у лісі, натрапив на небезпечні знахідки, що лежали на поверхні грунту та відразу ж зателефонував правоохоронцям, а ті, у свою чергу, сповістили про це оперативно-рятувальну службу «101». Прибулі за викликом фахівці ідентифікували небезпечне відлуння війни як 1 артилерійський снаряд та 3 мінометні міни.

Загалом, з початку року, піротехніками Управління ДСНС в області вже знищено 984 одиниці різноманітних вибухонебезпечних предметів, які були виявлені звичайними пересічними громадянами та становили велику загрозу для їхнього життя та здоров’я.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 10 вересня у Рівному ...

КОМЕНТАРІ