В Житомирській області звягільські правоохоронці викрили крадія пального

В Житомирській області звягільські правоохоронці викрили крадія пального

09.09.15 09:04 0 594
Чоловіка, який викрав дизпаливо з сільськогосподарської техніки, міліціонери затримали поблизу місця події. Зловмисник, працівник агропідприємства, саме завантажував каністри до власного автомобіля.

6 вересня до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від керуючого місцевим сільськогосподарським підприємством. За словами чоловіка, з тракторів, які працюють у полі, невідомі зливають пальне.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Неподалік правоохоронці помітили чоловіка, який саме завантажував до багажника власної ВАЗівки заховані у кущах каністри.

- У подальшому з'ясувалось, що 32-річний чоловік працює трактористом в агропідприємстві. Під час виконання робіт у полі він злив з паливного бака понад 30 літрів дизпалива та заховав у кущах, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка. - По закінченню робочого дня техніку поставив в автопарку, а сам повернувся до схованки забрати пальне. Там його й затримали міліціонери. У скоєному чоловік одразу зізнався.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Такі дії караються штрафом або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або ж позбавленням волі на строк до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням

Новоград-Волинського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ