В Закарпатській області очільник міліції Берегівщини спілкувався з жителями найвіддаленіших сіл району

В Закарпатській області очільник міліції Берегівщини спілкувався з жителями найвіддаленіших сіл району

09.09.15 10:42 0 609
Задля налагодження, активізації та підтримання співпраці берегівських правоохоронців з місцевими жителями, керівник міліції Берегівщини Василь Рябінчак здійснює виїзні прийоми громадян у селах району. На меті новопризначеного очільника берегівських міліціонерів є, особисто відвідати кожен населений пункт Берегівського району та віч – на – віч поспілкуватися з усіма бажаючими.

Днями підполковник міліції Василь Рябінчак відвідав чотири населені пункти в Берегівському районі: села Свобода, Батрадь, Горонглаб та селище Батьово. В першу чергу виїзні прийоми, новопризначений керівник райвідділу міліції, вирішив провести саме у цих населених пунктах так, як вони є найбільш віддаленими від міста Берегово тому потребують найбільшої уваги .

Зустрітися з головним міліціонером Берегівщини виявили бажання декілька десятків громадян, серед яких члени місцевих громадських формувань, представники сільських шкіл, керівники прикордонних відділень тамтешніх КПП та пересічні місцеві жителі.

На адресу тамтешнього дільничного інспектора міліції майора міліції Андрія Бадо, який обслуговує усі зазначені населені пункти, з боку голів сільрад та місцевих мешканців лунали слова подяки за своєчасне реагування на повідомлення, які надходять у будь-яку пору доби, доброзичливе ставлення та ввічливе спілкування. Однак, висловила громада й своє незадоволення тим, що «участковий» один, а проблем в, які необхідно втручання правоохоронців багато, тому просили головного міліціонера Берегівщини розширити штат дільничних інспекторів міліції.

Василь Васильович відповів, що встановлення штатної чисельності тієї чи іншої служби не в його компетенції, але пообіцяв, що найближчим часом за рахунок співробітників інших секторів райвідділу будуть здійснені заходи спрямовані на вирішення нагальних проблем. Найбільш актуальними труднощами, у вирішені яких громадяни просили допомоги співробітників міліції це, «важкі» підлітки, випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння та порушення громадського порядку на залізничній станції «Батьово».

Очільник берегівських правоохоронців та керівники місцевих громадських формувань обговорили та домовилися про подальшу співпрацю з правоохоронними органами, щодо охорони громадського порядку та патрулювання вулиць.

Вже через кілька днів Василь Рябінчак ініціював проведення відпрацювань у населених пунктах, які він відвідав. До рейдів були залучені співробітники карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей, дільничні міліціонери, дозвільна й патрульна служби Берегівського РВ та інспектори ДАІ.

- До проблем громадян необхідно прислухатись тому, я завжди готовий до відкритого діалогу,- каже начальник Берегівського райвідділу міліції Василь Рябінчак. - Я докладатиму усіх зусиль, щоб допомогти людям знайти шляхи вирішення із складних життєвих ситуацій.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ