Вінницька область: рятувальники проводять активну роз’яснювальну роботу щодо попередження пожеж

Вінницька область: рятувальники проводять активну роз’яснювальну роботу щодо попередження пожеж

09.09.15 10:31 0 584
З 8 вересня рятувальники Вінниччини активно проводять інформаційну роботу з питань пожежної безпеки серед населення області.

Першими в поле зору вінницьких рятувальників потрапило населення Тиврівського району. Профілактичні зустрічі тут проводилися скрізь – у дитячих садочках, школах, багатоквартирних житлових будинках, підприємствах та на вулицях сіл та містечок.

В ході відпрацювання було проведено навчання дорослого населення правилам користування електричним та газовим обладнанням. Нагадали про основні правила, як діяти під час виявлення вибухонебезпечних предметів, а також у разі сигналу «Увага всім». Особлива увага працівників служби «101» була привернута і до заборони випалювання сухої рослинності та поживних залишків. Майже кожному власнику домогосподарства було вручено відповідні пам’ятки та проведені профілактичні роз’яснення.

Не оминули своєю увагою рятувальники і підростаюче покоління району. З цікавими розповідями та листівками працівники ДСНС завітали у школи та дитячі садочки. Дітлахи з великим захопленням слухали про всі правдиві небезпечні життєві ситуації, які можуть чатувати на них у повсякденному житті. Вони розмірковували, аналізували та ставили іноді не зовсім дитячі запитання. Ознайомили дітлахів представники «служби порятунку» і з рятувальною технікою та спеціальним обладнанням. В ігровій формі малеча уявляла себе справжніми героями, які рятують людські життя. Не залишились діти і без подарунків. Бійці ДСНС вручили підростаючому поколінню пам’ятні листівки, календарі та закладки з правилами безпеки.

Першочерговим завданням для вінницьких рятувальників є і залишається проведення вчасної, змістовної та інформативної роз’яснювальної роботи серед різновікового населення Подільського регіону. Адже статистика доводить, що набуті знання з пожежної безпеки та безпечної життєдіяльності ніколи зайвими не бувають!

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ