Вінницька область: рятувальниками проведено ряд відновлювальних робіт з ліквідації наслідків буревію

Вінницька область: рятувальниками проведено ряд відновлювальних робіт з ліквідації наслідків буревію

09.09.15 12:58 0 597
Внаслідок буревію, що пройшов на території Бершадського району та частково міста Бершадь, були знеструмлені 13 населених пунктів.

7 вересня 2015 року станом на 20:00, за останніми уточненими даними від міських та селищних голів було пошкоджено 1737 покрівель житлових будинків, з них - 32 багатоквартирних та 28 об’єктів соціальної сфери.

В шести сільськогосподарських підприємствах пошкоджено врожаї кукурудзи та соняшника загальною площею 1810 га., зруйновано склад з металопрофілю на площі 1500 м. кв., а також пошкоджені шиферні покрівлі (4720 листів). В приватному секторі та на шляхах сполучень повалено 600-т дерев, припинялось водопостачання в м. Бершадь.

Силами аварійних бригад «Обленерго» станом на 8 вересня 2015 року підключено 224 трансформаторних підстанцій з 232, відновлено всі пошкоджені повітряні лінії електромережі.

Повністю відновлено електропостачання в 12 населених пунктах району: м.Бершадь, с.Джулинка, с.Берізки Бершадські, с.Яланець, с.Ставки, с.Війтівка, с.Устя, с.Лугова с.Велика Киріївка, с.Баланівка, с.Флорино, с.П’ятківка. Залишається частково знеструмленим с.Бирлівка.

Відновлено 985 покрівель житлових будинків та 12 покрівель об’єктів соціальної сфери.

В Чечельницькому районі були знеструмлені 2 населених пункти, 13 трансформаторних підстанцій, 1 повітряна лінія електромережі, повалено близько 40 дерев. Пошкоджено 35 покрівель житлових будинків, 4 об’єкти господарської та соціальної сфери.

Станом на 8 вересня, відновлено електропостачання населених пунктів, завершено прибирання дерев та відремонтовано 15 покрівель житлових будинків.

Загалом в Бершадському та Чечельницькому районах підрозділами ГУ ДСНС у Вінницькій області було проведено розпилювання та прибирання 480 повалених дерев.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ