У Львівській області пустомитівські правоохоронці розслідують потрійну ДТП

У Львівській області пустомитівські правоохоронці розслідують потрійну ДТП

09.09.15 16:32 0 592
Опівночі 7 вересня в Пустомитівському районі на автодорозі Львів-Тернопіль сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода.

Знаходячись за кермом легкового автомобіля «Пежо», 19-річний місцевий мешканець надто пізно побачив велосипедиста, що виринув із темряви, і збив того. Коли потерпілого доставили до травмпункту із забоєм грудної клітки, то з'ясувалося, що він перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Втім, падінням чоловіка з двоколісного транспорту подія не завершилася. Водій «Пежо», намагаючись уникнути зіткнення, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у «Фольскваген-Пассат», яким керував 32-річний мешканець Буська. Внаслідок ДТП не тільки пошкоджено обидві іномарки. Травми різного ступеню тяжкості отримали пасажир «Фольксвагену» та водій «Пежо».

За фактом ДТП працівники Пустомитівського райвідділу міліції розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Скоєння цього правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обласні літні сільські ...
Наступна новина: В двох автопригодах на ...

КОМЕНТАРІ