У мешканця Прикарпаття правоохоронці вилучили 370 кущів конопель

У мешканця Прикарпаття правоохоронці вилучили 370 кущів конопель

09.09.15 09:24 0 555
Більшу частину з них 66-річний житель одного з сіл Галицького району сушив на власному подвір'ї, а 135 кущів ще зеленіли на його городі.

Наркосировину працівники міліції виявили та вилучили під час санкціонованого обшуку на обійсті галичанина. Крім того, у його господарстві міліціонери знайшли ще 3 кілограми насіння конопель.

Вилучене наркозілля направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Івано-Франківській області.

З якою метою селянин вирощував, а відтак сушив нарковмісні рослини належить з'ясувати слідству. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині ...
Наступна новина: У Чернівцях визначили ...

КОМЕНТАРІ