У Тернополі відзначили річницю з дня створення військової частини

У Тернополі відзначили річницю з дня створення військової частини

10.09.15 18:25 0 593
9 вересня, у 44-й окремій артилерійській бригаді відбулися заходи з нагоди першої річниці з дня створення військової частини. У рамках відзначення цієї події відбулося відкриття стели з іменами військових, які загинули у зоні АТО, а також нагородження кращих військовослужбовців.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначає, що відновлення військової частини рік тому було дуже важливим кроком в обороноздатності країни. І місто підтримувало та долучалося до облаштування частини, зокрема й програмою підтримки обороноздатності тернопільського гарнізону, яка передбачала фінансування стратегічно-важливих об’єктів. Окрім того, навесні цього року на потреби військової частини було передано побутову техніку, а у приміщеннях проведено ремонтні роботи.

«Міська рада і надалі буде опікуватись військовою частиною, допомагати військовим систематично і відповідно до можливостей забезпечувати необхідними речами - каже Сергій Надал. – Адже функціонування військової частини є дуже важливим кроком в обороноздатності країни».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Продвижение своего ...

КОМЕНТАРІ