У Тернополі відзначили першу річницю з часу створення 44 окремої артилерійської бригади

У Тернополі відзначили першу річницю з часу створення 44 окремої артилерійської бригади

10.09.15 17:28 0 569
Урочистості відбувалися у клубі військової частини. Кращі військовослужбовці отримали грамоти та відзнаки від командування, а також від обласної влади.

Вітаючи військовослужбовців, перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський, зокрема, наголосив: «Тернопільська обласна рада неодноразово зверталася до керівництва держави з проханням не розформовувати 11 артилерійську бригаду, яка дислокувалася у Тернополі. І це було ще задовго до початку відкритої агресії Росії на теренах сходу України. Розпочата сусідом війна показала - Україна повинна мати сильну та могутню армію. Тепер Тернопіль має 44 окрему артилерійську бригаду, до забезпечення якої неодноразово долучалася і обласна рада. Вірю, що своїм професіоналізмом, мужністю та самовідданістю Ви внесете вагомий вклад у літопис становлення справжніх українських збройних сил».

Сергій Тарашевський передав т. в.о. командира військової частини Валентину Козловцю стяг Тернопільської області, а також сертифікат на обладнання для потреб бригади.

Військовослужбовці частували гостей солдатською кашею, а також представили до огляду різни види зброї, бойової техніки і гармат.

Довідково. Понад 98% військовослужбовців 44 окремої артилерійської бригади перебувають на сході України у зоні проведення АТО. Підрозділи бригади брали участь при обороні Слов'янська, Горлівки, Дебальцевого, Попасної, Вуглегірська.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ