У Рівненській області збив жінку та зник з місця пригоди (+фото)

У Рівненській області збив жінку та зник з місця пригоди (+фото)

10.09.15 13:45 0 559


Працівники Державтоінспекції Рівненської області встановили та розшукали транспортний засіб, водій якого наїхав на пішохода та після скоєння ДТП залишив місце пригоди.

8 вересня близько 3-ї години на спецлінію «102» надійшло повідомлення 21-річної жительки села Рокитне, що її матір із численними травмами знайшли на узбіччі дороги.

Жінку госпіталізували до реанімаційного відділення Рокитнівської ЦРЛ.

На місці події правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження 56-річна жителька села Рокитне отримала у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Також працівники міліції виявили уламки від передньої частини транспортного засобу, що ймовірно належать автомобілю «Фольксваген Пассат».

У ході проведення оперативно-розшукових заходів інспектори ВДАІ з обслуговування Рокитнівського району розшукали автомобіль «Фольксваген Пасат» з характерними пошкодженнями для цієї ДТП, а також водія, 20-річного жителя Рокитнівського району, який знаходився за місцем проживання та підозрюється у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди.

– Я їхав по вулиці Партизанській, наїхав на ямку, а потім горб, після чого мій автомобіль занесло. Я бачив, що попереду йшла жінка, але те, що я її збив – я не помітив, оскільки навіть не відчув удару. Після цього я з'їхав з дороги, вийшов з автомобіля і нікого не побачив, – пояснив водій автомобіля «Фольксваген Пассат».

Транспортний засіб та водія працівники Державтоінспекції доставили в Рокитнівський РВ УМВС.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Наразі працівники міліції з'ясовують причини та обставини події.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі змагалися ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ