У Хмельницькій області в Шепетівській райдержадміністрації представлено голову

У Хмельницькій області в Шепетівській райдержадміністрації представлено голову

10.09.15 17:56 0 589
Відповідно до Розпорядження Президента України від 8 вересня 2015 року №694/2015-рп головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області призначено Петрова В'ячеслава Анатолійовича.

Офіційне представлення новопризначеного очільника району відбулось за участю першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка, першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Дмитришина, заступника голови районної ради Віталя Бузиля, керівників та працівників структурних підрозділів РДА, голів селищної, сільських рад, керівників установ, організацій району, правоохоронних органів, представників ЗМІ.

Василь Процюк зачитав Розпорядження Президента України згідно з якими головою призначено В'ячеслава Петрова, ознайомив присутніх з його трудовою та громадською діяльністю. У своєму зверненні Василь Васильович запевнив, що попри непросту ситуацію в державі, центральні органи влади мають чітке розуміння того, що потрібно робити для врегулювання ситуації та використовують всі наявні механізми для її стабілізації. Він привітав новопризначеного голову та побажав йому плідної праці на благо територіальної громади та України.

Своєю чергою В'ячеслав Петров подякував за довіру та зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку громадян, розвивати район, об'єднувати зусилля всіх інституцій заради майбутнього України. Він також повідомив, що впродовж останнього часу йому часто доводилось бувати на Шепетівщині, тому проблеми соціально-економічного та культурного спрямування йому.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ