На Вінничині правоохоронці затримали іномарку,на якій втік підозрюваний у грабежі

На Вінничині правоохоронці затримали іномарку,на якій втік підозрюваний у грабежі

10.09.15 16:44 0 518
Вчора близько 16 години по вулиці Тарногородського невідомий чоловік зірвав з шиї 37-річної вінничанки золотий ланцюжок з іконкою та кинувся тікати. Жінка не розгубилася, почала наздоганяти зловмисника. Вона побачила, як той сів в автомобіль та зник з місця події. Потерпіла відразу зателефонувала до міліції та вказала марку автомобіля «CHEVROLET AVEO» з київськими номерами.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, орієнтування на автомобіль відразу було передано всім постам міліції. І вже за декілька хвилин його було затримано в смт. Стрижавка працівниками дорожньо-патрульної служби ДАІ.

В автомобілі знаходилося четверо осіб, мешканців Київської області. Під час особистого огляду у одного з них було вилучено частину викраденого ланцюжка з іконкою. Неподалік місця зупинки іномарки експерти виявили решту ланцюжка, яку зловмисник встиг викинути.

36-річного підозрюваного у скоєнні грабежу затримано. Житель Київської області раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За словами затриманого, йому були потрібні кошти на придбання наркотиків. Особи, які перебували разом з ним в іномарці, стверджують, що не знали про скоєння їх знайомим грабежу. Їх процесуальний статус буде визначено в ході слідства з огляду на зібрані докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж). Такий злочин карається ув'язненням терміном до шести років.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери знайшли ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ