В Закарпатській області дільничний перечинської міліції розкрив крадіжку мобільного телефону

В Закарпатській області дільничний перечинської міліції розкрив крадіжку мобільного телефону

10.09.15 16:47 0 540
До Перечинського райвідділу міліції звернулася 55-річна жителька села Загорб, що на Великоберезнянщині. Заявниця повідомила про те, що невідома особа з її будинку викрала мобільний телефон марки «Самсунг» вартістю 500 гривень.

На місце пригоди в гірське село виїхала слідчо-оперативна група. Жінка розповіла правоохоронцям, що коли її вдома не було, в будинку хтось хазяйнував.

Дану справу було доручено дільничному інспектору Великоберезнянського відділення міліції капітану Василю Гойзану. Досвідчений дільничний, який обслуговує даний населений пункт вже не один рік, знає усіх мешканців села та осіб, які схильні до вчинення крадіжок.

У скоєнні даного злочину міліціонер запідозрив 46-річного односельчанина потерпілої. Маючи докази та свідчення сусідів, правоохоронець завітав в помешкання даного громадянина. Той не відпирався, розповів, що часто бував у будинку потерпілої, випивав з її співмешканцем. У той день біля обіду знову пішов до сусідки, бо знав, що там його чимось пригостять. Вдома нікого не було, а двері не замкнені… Зайшов у хату. На столі побачив мобільний телефон, який украв, щоб потім продати або обміняти на горілку чи продукти.

За даним фактом Перечинським райвідділом міліції розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Речовий доказ вилучено. Триває слідство.

Інформація Перечинського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ