Закарпаття: на Іршавщині оперативники вже вдруге затримали сільського крадія

Закарпаття: на Іршавщині оперативники вже вдруге затримали сільського крадія

10.09.15 13:46 0 613
37-річного мешканця села Осій оперуповноважений карного розшуку Іршавського райвідділу міліції Іван Варцаба вже вдруге затримує за скоєння крадіжки.

Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернувся 57-річний мешканець с.Осій. Заявник повідомив про те, що з новобудови невідома особа викрала пристрій для зарядки акумуляторів вантажних автомобілів вартістю близько 2000 гривень.

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце крадіжки, задокументували даний злочин, оглянули місце події, опитали односельчан.

Справу було доручено оперуповноваженому карного розшуку старшому лейтенанту міліції Івану Варцабі. Він перевірив усіх раніше судимих у селі і зупинився на своєму «знайомому» по крадіжці з магазину в селі Ільниця. Навідавшись до нього додому, запросив підозрюваного до міліції.

Крадій почав виправдовуватись, що він ніде не працює, потрібні гроші на прожиток і тому знову пішов красти. В ту ніч йшов селом, побачив новобудову, зайшов, а там лежить пристрій для зарядки акумуляторів. Крадене поніс додому, щоб у подальшому продати та отримати гроші.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство. Зараз правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших крадіжок.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі розшуківці ...

КОМЕНТАРІ