Волинська область: рятувальники підбили підсумки діяльності за 8 місяців та визначили пріоритети у подальшій роботі

Волинська область: рятувальники підбили підсумки діяльності за 8 місяців та визначили пріоритети у подальшій роботі

10.09.15 15:29 0 616
9 вересня під головуванням начальника управління ДСНС області генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Грушовінчука відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності за 8 місяців 2015 року та визначення пріоритетів у подальшій роботі структурних підрозділів, аварійно-рятувальних формувань та місцевих підрозділів управління ДСНС у Волинській області.

Розпочалося засідання з урочистої частини. Начальник управління ДСНС області вручив чергові спеціальні звання старшого начальницького складу, а також грамоти та подяки ДСНС України за значні досягнення у службовій діяльності окремим керівникам та працівникам місцевих підрозділів.

Під час наради зазначалося, зокрема, що упродовж сухого та спекотного серпня місяця в області спостерігалась складна пожежо-небезпечна ситуація, зафіксовано збільшення кількості пожеж насамперед в екосистемах. Цей фактор був спричинений масовим неконтрольованим випалюванням сухої рослинності у період надзвичайно високого класу пожежної небезпеки всупереч посиленій масово-роз’яснювальній роботі.

Для їх гасіння залучались всі підрозділи області, значні матеріальні та людські ресурси.

Тому пріоритетним залишається питання запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та мінімізації їх наслідків, підтримання високого рівня боєздатності підрозділів служби «101» та місцевої пожежної охорони. В найкоротший строк потрібно докласти максимальних зусиль для остаточної ліквідації всіх загорань на торф’яниках в північних районах регіону.

Серед інших питань, розглянутих на нараді – підготовка підрозділів пожежно-рятувальної служби області до осінньо-зимового періоду, проведення просвітницької роботи з населенням щодо недопущення пожеж та нещасних випадків у житловому секторі, пов’язаних з початком опалювального сезону для збереження життя та добробуту громадян, а також якісне та оперативне реагування на надзвичайні події різного характеру.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Ремонт в ванной: выбираем ...

КОМЕНТАРІ