Волинська область: рятувальники продовжують навчання населення основам безпеки

Волинська область: рятувальники продовжують навчання населення основам безпеки

10.09.15 14:35 0 572
9 вересня з метою недопущення пожеж у житловому секторі та загибелі на них людей рятувальники провели відпрацювання житлового сектору на території Миляновичівської сільської ради. Пожежно-профілактична робота організована для мешканців сіл Миляновичі, Годовичі, Тупали, Туровичі та Залісці Турійського району.

Ось так як і багато десятиліть тому, з хати в хату, працівники ДСНС заходили до громадян із нагадуваннями про прості правила пожежної безпеки, розповсюджували листівки ДСНС України, плакати та пам’ятки застережливого характеру.

Найбільше уваги дісталося одиноким громадянам літного віку та соціально незахищеним категоріям громадян, оскільки вони, як правило, є основними винуватцями пожеж, інколи навіть і жертвами власної безпечності.

Поспілкувалися також із працівниками соціального захисту, сільської ради, звернулися і до керівника Миляновичівської сільської ради з проханням продовжувати і надалі роз’яснення основ пожежної безпеки для односельчан, оскільки саме голови сільських та селищних рад є відповідальними за пожежну безпеку.

УДСНС України У Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині телефонні ...
Наступна новина: Чернігівська ...

КОМЕНТАРІ