Сергій Машковський головам РДА: Не будьте спостерігачами

Сергій Машковський головам РДА: Не будьте спостерігачами

10.09.15 16:22 0 592
Серед заходів, які спрямовані на посилення соціального захисту населення під час оплати ними житлово-комунальних послуг, головним механізмом залишається програма житлових субсидій.

Ця Програма гарантує малозабезпеченим громадянам стабільність витрат на оплату житлово-комунальних послуг незалежно від зміни вартості послуг.

Питання нарахування державної допомоги жителям нашої області знаходиться на особливому контролі голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського. Керівник області особисто перевіряє роботу працівників управлінь праці та соціального захисту населення.

Керівник області проводить співбесіди з головами районів, де питання нарахування субсидій є першочерговим.

«Соціальний захист населення – наше пріоритетне питання. Особисто тримайте на контролі питання нарахування субсидій. Ви не повинні бути просто споглядачами – кожен відповідає за свій район. Держава виділила гроші для кожної родини, яка потребує допомоги держави в компенсації за високі енерготарифи. Ваше завдання – допомогти в оформленні документів», – сказав Сергій Машковський керівникам районів.

В області працюють мобільні групи, які проводять роз'яснювальну роботу в сільській місцевості та допомагають з заповненням заяви та декларації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі відбувся ...

КОМЕНТАРІ