Чернігів: Ювілей на «Перехресті»

Чернігів: Ювілей на «Перехресті»

10.09.15 13:49 0 586
10 річний ювілей святкував цього року традиційний табір молодіжного активу «Перехрестя», зібравши під свій прапор кращих студентів та молодих людей віком від 18 до 26 років. Ця молодь – не випадкові люди, по-перше, це – сталі лідери громадських організацій, студентських органів самоврядування, активні громадяни нашої України, по-друге – цього року зібралися, так би мовити – «випускники» (тобто ті, хто вже протягом всього часу проведення табору, хоча б раз був на ньому, не загубився у вирі подій, залишаючись у активному громадському русі).

Урочисте відкриття відбулось за участю міського голови Олександра Соколова та депутатів міськради. Пройшла церемонія підняття прапорів України та Білорусі.

Головна мета табору цього року – це опрацювання теми партисипаторного бюджету. Спочатку навчання, потім робота у групах і розробка проектів з проблемних питань, наступного дня – по темам новаторським, а потім – захист проектів.

Крім цього, проводились тренінги, семінари з позитивної поведінки, туристичні та спортивні змагання, майстер класи, клас акторської майстерності від кращих КВНщиків міста, вечір гумору, інтелектуальні турніри та розважальні програми.

За інформацією відділу у справах сім'ї та молоді міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Причина загорання ...

КОМЕНТАРІ