Ветерана “Буковини” нагородили медаллю «На славу Чернівців»

Ветерана “Буковини” нагородили медаллю «На славу Чернівців»

10.09.15 17:16 0 589
Арбітра національної категорії з футболу, члена Комітету арбітрів Федерації футболу України, ветерана ФК “Буковина” Петра Кобичика нагородили медаллю «На славу Чернівців». Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради.

Петра Кобичика нагороджено за вагомий внесок у розвиток та популяризацію футболу, а також з нагоди 70-річчя від дня народження.

У чернівецькій “Буковині” Петро Кобичик на позиції захисника у 1968-1971, 1975-1978 роках. У складі цієї команди він став срібним призером чемпіонату СРСР (клас”Б”).

Довідково:

Петро Кобичик народився 18 вересня 1945 року в м. Новоград – Волинський Житомирської області.Закінчив місцеву СШ № 3 та Івано-Франківський технікум фізичної культури.

Виступав за футбольні команди СКА (Львів, дубль), «Буковина» (Чернівці), «Спартак» (Івано-Франківськ). Перебував на оглядинах у колективах «Карпати» (Львів) та ЦСКА (Москва). Після завершення кар'єри гравця був директором ДЮСШ «Буковина» та футбольним арбітром (провів у вищій лізі чемпіонату СРСР понад 40 матчів). У 1993 – 1995 роках працював начальником команди «Буковина» (Чернівці). У 1996-2012 роках очолював Чернівецьку обласну федерацію футболу. Тривалий час Петро Кобичик був головою Експертної комісії ФФУ.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ