У Чернівцях визначили порядок демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд

У Чернівцях визначили порядок демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд

10.09.15 16:32 0 637
Склад тимчасової робочої групи з підготовки та проведення демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд, а також Положення, яке визначає процедуру роботи цієї групи затвердив виконавчий комітет міської ради. Тимчасову робочу групи очолює заступник міського голови Георгій Леонтій.

Тимчасова робоча група на своєму засіданні складає акт про самовільне встановлення тимчасової споруди та разом з матеріалами про адміністративне правопорушення направляє його на розгляд до:

– прокуратури міста Чернівці;

– Першотравневого, Садгірського та Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області;

– Чернівецького міського РЕМу.

Власник самовільно встановленої тимчасової споруди повідомляється про дату демонтажу цієї споруди за три дні до його проведення. Правопорядок під час проведення демонтажу забезпечують районні відділи УМВС у межах своїх повноважень та чинного законодавства. Міський РЕМ приймає рішення про від'єднання об'єкту, що має бути демонтований, від електромереж та забезпечує його виконання.

Тимчасова споруда, яка підлягає демонтажу, опломбовується членами робочої групи в присутності працівників правоохоронних органів та перевозиться КП «МіськШЕП» на майданчик тимчасового зберігання, де передається відповідальній особі під розпис в акті робочої групи про демонтаж.

У разі потреби тимчасова споруда розбирається на конструктивні елементи. Майно, що перебуває у тимчасовій споруді, комісійно описується. Працівники КП «МіськШЕП», які брали участь у проведенні демонтажу, перевезенні ТС не несуть відповідальність за цілісність, неушкодженість та зберігання майна, що знаходиться в середині ТС, а також за пошкодження, які можливо будуть спричинені під час розбирання ТС на конструктивні елементи.

Демонтовані ТС повертаються власнику (користувачу) на підставі акта приймання-передачі після відновлення благоустрою на місці їх самовільного розміщення (встановлення) та відшкодування витрат з їх демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання в установленому порядку.

У разі, якщо від власника (користувача) не надходить заява про повернення демонтованої, тимчасової споруди зазначене майно може бути реалізоване КП «МіськШЕП» відповідно до законодавства України.

Зазначена робоча група працюватиме до прийняття сесією міської ради регуляторного акту, спрямованого на регулювання відносин, пов'язаних із демонтажем самовільно встановлених тимчасових споруд для проведення підприємницької діяльності. Проект регуляторного акту готують департаменти містобудівного комплексу та земельних відносин, ЖКГ і юридичне управління міської ради.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ